avatar

Juan Manuel Castro Prieto a La Fábrica

La seda rota, Juan Manuel Castro PrietoAquesta setmana la gent de La Fábrica ens ofereix l’oportunitat de veure i gaudir amb les fotografies d’un artista de gran prestigi: en Juan Manuel Castro Prieto. El proper dimecres 17 a les 19:30h tindrà lloc la inauguració de l’exposició La seda rota, en la que Castro Prieto ens mostra el esplendor ocult de la residència madrilenya de la família Madrazo, dinastia de grans pintors, que va romandre tancat durant dècades conservant-se gairebé al marge del pas del temps.

Juan Manuel Castro Prieto va començar molt jove a la fotografia i es va fer notori com a positivador en blanc i negre de fotògrafs com Cristina García Rodero, Chema Madoz o Alberto García-Alix. Però Castro també ha desenvolupat la seva pròpia obra fotogràfica, de gran qualitat i personalísima, materialitzada en nombrosos llibres i exposicions.

La seda rota, de Juan Manuel Castro Prieto
Inauguració dimecres 17 de juny, a les 19:30h
La Fábrica
C/ Tapioles 53 (veure mapa)

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.