avatar

Concurs Mensual EF Maig ’09: un ou

Karl Blossfeldt, de Hans Christian AdamAra ja fa dies que està en marxa el Concurs Mensual EF Juny ’09 que te com a tema, ja ho sabeu, un ou. No hem rebut gaires fotos, com deveu haver vist, tot i que encara hi ha temps per participar-hi. Us recordem que el plaç per presentar la vostra foto al concurs finalitza el proper divendres 26 de juny.

Potser saber quin és el premi us animi a posar-vos les piles, a vosaltres i a la vostra càmera. Per aquesta edició del concurs, el guanyador s’endura un exemplar del llibre Karl Blossfeldt, d’en Hans Christian Adam, magníficament editat per Taschen. Aquest llibre és un recull de fotografies que Blossfeldt va fer per utilitzar com a material didàctic a les seves classes de dibuix a l’Escola Superior d’Arts Plàstiques de Berlín.

Però encara hi ha un altre molt bona raó per participar en el concurs! El guanyador, a més del premi citat i del dret a triar el tema de la següent edició del concurs, obtindrà una copia impresa de la seva foto amb qualitat de col·leccionista sobre paper Fine Art Baryta de Hahnemühle. Aquest obsequi és una gentilesa del company donrojas76, que ofereix serveis d’impressió d’alta qualitat a través del seu estudi unagistudio.

Com podeu veure, aquesta edició va ben carregada de raons per participar-hi. A que espereu, doncs?

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “Concurs Mensual EF Maig ’09: un ou”

 1. Esperen a l’últim moment! No hi res millor que treballar sota una pressió máxima. Només els covards fan les coses amb temps:-). A més, millor així. Menys participació, més probabilitat de guanyar!
  Markus

 2. “Esperen a l’últim moment! No hi res millor que treballar sota una pressió máxima. Només els covards fan les coses amb temps:-)”
  Ah! Benvingut a la cultura meridional, amic Bicimann ;-)

 3. jo encara m’hi estic barallan!! Sóc un mar de dubtes.
  Com sempre en tinc dues i no sé si posar l’ou dret o l’esquerra…

 4. Biciman, m´acabes de convertir en un covard desde fa mooolts anys…

  No us preucopeu, com que l´home previngut hi val per dos, segurament la meva foto serà el doble de bona (jiiiijijijii).

  Fins aviat.