avatar

Control remot des d’un iPhone

DSLR Remote per a iPhoneJa està disponible la versió 1.o del programa DSLR Remote per a iPhone, de l’empresa onOne. Aquest programa permet un control quasi total de la càmera des d’un iPhone o des d’un iPod Touch.

Aquesta primera versió només va dirigida a les càmeres Canon EOS, però ben aviat sortirà la versió 1.1, que també correrà amb les càmeres Nikon.

El sistema necessita un ordinador (Mac o Windows) connectat a la càmera amb un cable USB. A l’ordinador, que ha de tenir una connexió WIFI, s’ha d’haver instal·lat prèviament el programa gratuït DSLR Camera Remote Server.

El sistema permet controlar quasi tots els paràmetres de la càmera des de l’iPhone: velocitat d’obturació, obertura del diafragma, balanç de blancs, enfocament, disparador… A més, si la càmera disposa de Live Wiew des de l’iPhone també es veu la imatge captada per l’objectiu.

La versió professional del programa per l’iPhone costa uns 20$ i la versió Lite, simplificada, 2$. Aquesta aplicació és el primer producte que onOne fa per a Apple.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.