avatar

El món de la moda diu No, al Photoshop

Eva Herzigova al naturalEstem acostumats a que totes les imatges que surten a les revistes de moda estiguin excessivament retocades, i evidentment ningú és com ens volen fer creure.

En Peter Lindbergh, és un reconegut fotògraf de moda que abandera d’alguna manera el retorn a lo natural. Aquest fotògraf ja va proposar fa unes setmanes a la revista Elle fer una serie de portades amb conegudes actrius i models com  Monica Belluci, Sophie Marceu y Eva Herzigova sense maquillatge ni retocs amb Photoshop. La imatge que il·lustra la noticia n’és una d’aquestes.

Com sempre anem de pal a pal, retoc sempre n’hi ha hagut, el que haurien d’evitar es només arribar a transformar i moltes vegades semble sense cap fi concret, només com a pas gairebé imprescindible dins del procés.

Ho hem vist a El Pais, on tampoc es que siguin massa conseqüents ja que precisament hi ha un video al costat de la noticia que sembla que prediqui tot al contrari…

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “El món de la moda diu No, al Photoshop”

  1. Sóc nou n´aquet forum però tinc la convinció que la capacitat expresiva/informativad´una foto mai caldria que passes per els retocs.