avatar

Els blogs de fotografia més populars

digital-photo-schoolA principis de la setmana passada es va publicar el llistat de blogs de fotografia amb més èxit a la xarxa. L’estudi el va fer Invesp Consulting, una firma consultora especialitzada que va fer un treball de recerca molt acurat amb l’objectiu de trobar els blogs de fotografia més visitats arreu.

Per seleccionar els 50 millors blogs es van utilitzar una serie de paràmetres a tenir en compte i tots els algoritmes matemàtics adients. Es va partir de 20 factors a considerar i els podeu trobar aquí. Com veureu hi ha des de el nombre de visites mensuals, les pagines indexades per Google o Yahoo, dades de diferents ranks com Technorati… També ens expliquen en la mateixa web com es varen aplicar, i amb quin criteri, tots aquests conceptes per procedir a l’anàlisi.

Aquí teniu la llista dels 10 blogs més visitats:

  1. Digital Photography School
  2. Strobist
  3. DIYPhotography.net
  4. The Luminous Landscape
  5. Digital Camera Reviews & Photography Tips
  6. PopPhoto: Tests & Reviews
  7. Digital Camera Reviews, Ratings, Tips and Comparisons
  8. Chase Jarvis Blog
  9. 1001 Noisy Cameras
  10. A Photo Editor

Tots els blogs son en anglés, encara que algún dels seleccionats té versió en castellà com  LetsGoDigital, coneguda revista de comparatives de càmeras i tot el relacionat amb el món digital.  Una de les que també veiem a dalt de tot d’aquest ranking -concretament a la segona posició- es el conegut blog Strobist (en la seva versió anglesa), del que parlem tot sovint al fòrum i de qui, recetment, varem comentar un dels seus projectes en una altre noticia.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.