avatar

Exposició col·lectiva EF 2009: el lloc on visc

mapa
Ampliar el mapa

Aquest cap de setmana s’acaba el termini que varem establir per rebre les fotografies per la Exposició col·lectiva El lloc on visc. Creiem que caldria fer un esforç per tal que hi hagués una representació més gran dels llocs -de la distribució geogràfica- dels membres d’espaifotografic per poder arribar a un nombre de fotografies acceptable en quantitat i qualitat i, a partir d’aquí, poder fer una selecció, tal com ja varem anunciar en les condicions de la convocatòria.

Per aquest motiu i per tal que la Exposició -repetim- representi el màxim de llocs possibles dels que formem part els membres registrats a la web, creiem convenient donar un marge d’uns quants dies més i prorrogar doncs el termini d’enviament de les fotografies fins el proper dia 29 de Juny.

En aquest moment comptem amb fotografies de 29 poblacions, encara que d’algunes n’hi han només una o dues. Aquestes poblacions són: Alcover, Badalona, Barcelona, Les Borges del Camp, Castellfollit de la Roca, Cerdanyola del Vallés, Donostia, L’Escala, Figueres, Les Franqueses del Vallés, Granollers de Segarra, Igualada, Lleida, Mataró, Mollet de Peralada, Sant Cugat del Vallés, Sant Feliu del Llobregat, Sant Gregori, El Vendrell, Olot, Palma de Mallorca, Queralbs, Tarragona, Terrassa, Tremp, Valls, Vic, Vilassar de Dalt i Vinaròs. Les podeu veure en el mapa que acompanya aquest apunt.

Deixem aquesta noticia durant tot el cap de Setmana en substitució de la secció habitual del Fotoblog de la Setmana, per tal de que tothom la pugui veure i que s’animin tots aquells que encara no heu enviat fotografies… Ara fa bon temps, tenim 15 dies més. Vinga, animeu-vos a enviar les vostres fotos, que falta poc i val la pena participar en aquest projecte que serà itinerant, si ho demaneu, a qualsevol dels llocs dels que heu participat.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris5 comentaris a “Exposició col·lectiva EF 2009: el lloc on visc”

 1. Potser hi falten els de més lluny, no? En Josep de Donosti, i en Victor de Portugal i en… (ara no recordo el nom, perdò) des de Mèxic, que així podria sortir un mapa molt més gran, tot que que ara ja comença a fer goig eh.

 2. A veure la gent de les comarques de Girona, que es mobilitzi!
  En aquesta expo no hi poden faltar fotos de Girona (ni de Banyoles, ni d’Olot, ni de …)

 3. Yupiii, per una vegada sóc la primera jajajaja.
  Ho sento no m’he pogut aguantar.

 4. No sabeu l’immensa alegria que m’ha fet llegir això…! Moltes gràcies, senyor Espaifotogràfic!

 5. Els de l’altra punta de la província de Girona també enviarem fotos ;).

  Gràcies per ampliar el termini per presentar fotos… ara podré esperar encara més per enviar-les l’últim moment :).