avatar

Les fotos del fòrum


Encetem una altra tipologia de notícies:  les TRC de la setmana.

Més enllà de jocs, concursos i temes setmanals, cada setmana es sotmeten a TRC un nombre important de fotografies.  Molts, o millor dit tots, quan hem començat hem dubtat de si a una foto en qüestió li esqueia més un tractament o un altre, de si m’he passat o no amb l’enfocament, si això o allò està massa contrastat , o massa poc… És cert que la veritat no la té ningú, però també ho és que en general saber què pensa l’altra gent ajuda molt a aprendre, i el propi procés creatiu que cada un de nosaltres anem confeccionant amb el pas del temps s’enriqueix i s’accelera.

Doncs bé, una de les utilitats d’internet i del nostre fòrum en particular és que serveix de plataforma d’intercanvi d’informació enormement potent i veloç.  Avui tens un dubte, i demà el pots tenir resolt.  Interessant, oi ?

En relació amb tot això, setmanalment seleccionarem algunes fotos que han aparegut al fòrum, i les farem més visibles posant-les a la portada. Pot ser que hi hagi gent que no disposi de molt de temps per navegar pels fòrums, i en canvi sí que dóna un cop d’ull a les notícies, i pot ser que alguna foto li suggereixi algun dubte que també té, i d’aquí, el pugui solucionar llegint el fil corresponent.

La foto que aleatòriament hem triat aquesta setmana, per cada una de les 5 categories del fòrum és la següent:

Per cert, abans hem parlat de TRC i el més probable és que us estigueu preguntant què vol dir.  Sapigueu que és un mot “endèmic” d’aquesta web,  i si voleu saber de què es tracta, no us costarà trobar-ho explicat pel fòrum, però més o menys vol dir “torracollonades”, una paraula molt nostrada per referir-se a “tonteries”.  Aquí utilitzem aquesta paraula quan fem crítiques de defectes en les fotos que potser no ho són tant, però que es diuen i es fan evidents a l’autor tot intentant ajudar a buscar l’excel.lència en el resultat final.

I finalment, aprofitem l’ocasió per animar-vos a pedre qualsevol mena de vergonya i a participar activament als fòrums.  No us en penedireu.  Si teniu set de d’informació, la comunitat d’EF serà segur una bona font.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “Les fotos del fòrum”

  1. Gràcies per triar aleatoriament la meva serie. Faré un post nou al final del fil per explicar una mica l’historia i intencions de les meves fotos.

  2. ains, em feu més por que una pedregada, crec que mai m’atreviré a pujar una foto pa que lliurement li apliqueu un TRC,sense anestesia prèvia i un cop feta pols la foto i jo, no sigui capaç de recuperar-me del ensurt, que una ja te una edat i un TCR em pot fer més mal que un TAC!!

  3. osti però què em dius !! És just l’efecte contrari del desitjat amb la notícia :-) !!!!

  4. ja ho se Atzu :)) m’agrada fer conya…..soc una mica TRC….millor dit, molt TRC