avatar

Operació RAW juny 2009 (Sirius)

Operació RAWCom que estem a mig mes engeguem una nova edició de l’Operació Raw, en aquesta ocasió l’arxiu pertany a en Sirius i es important saber que les fotografies cedides per a l’Operació RAW pertanyen exclusivament al seu autor i no és permès cap altre us, reproducció o difusió de la imatge original o qualsevol versió derivada de la mateixa sense l’autorització expressa.

Aquest cop us demanem només la vostra manera d’interpretar el color i el paisatge de l’Alt Empordà, tractant de extreure el màxim rendiment i qualitat de la imatge original. En aquest fil ha estat exposada la fotografia rawelada per l’autor i ens explica on és i com era l’escena, les llums…

Després podeu mostrar els vostres resultats escrivint un missatge en aquest fil del fòrum. És important que hi inclogueu una explicació del procés seguit per tal que tothom ho pugui analitzar.

Trobareu les condicions per participar detallades aquí. Si us queden dubtes per resoldre, podeu fer les vostres consultes en aquest fòrum. Us podeu descarregar l’arxiu RAW des d’aquest enllaç . L’arxiu es un ARW de Sony i fa 8,8 Mg.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.