avatar

Un entre 8 milions, gent de Nova Iork

One in 8 million, del NY TimesHe trobat aquesta perla i, com que personalment tinc una marcada preferència per aquest gènere i us de la fotografia, he decidit compartir-ho amb vosaltres. Sincerament, crec que val la pena dedicar-hi una estona i gaudir d’una de les formes més genuïnes i essencials de la fotografia: aquella que es dedica a explicar sobre la vida, aspiracions, rutines, passions, problemes, relacions i tot allò que envolta les persones i les defineix com a individus irrepetibles.

One in 8 Million és una col·lecció de mini-reportatges fotogràfics que es publica a l’edició electrònica del New York Times. Cada setmana ens mostren una persona, normal i corrent però també única , de les moltes que hi vivuen a la gran metròpoli americana: una mare adoptiva, una tastadora de vins invident, un ancià fotoperiodista encara en actiu, una cambrera cantant, un elaborador de mozzarella… I ho fan amb unes magnífiques imatges en blanc i negre acompanyades de la veu del protagonista, que ens explica qui és, que fa, que vol, que estima o odia, com és la seva vida o com voldria que fos…

Com ja vaig comentar en un apunt similar, trobo que aquesta és una forma magnífica de adaptar el clàssic concepte de foto-reportatge a internet, explotant les possibilitats narratives d’aquest mitjà. A mi el resultat m’agrada molt, la veritat. M’agradaria saber que en penseu vosaltres.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris6 comentaris a “Un entre 8 milions, gent de Nova Iork”

  1. Una troballa magnífica Juan!
    També es el tipus de fotografia que mes m’agrada, tot i que per desgràcia no s’hem dona tot lo be que jo voldria. :)
    Amb el teu permís vaig a recomanar-la també al vinaròs photobloggers.

    Salutacions!