avatar

Allarguem el Concurs mensual EF de juliol

Premi del Concurs Mensual EF juliol-agost '09Després de profundes reflexions i encesos debats, hem arribat a la conclusió que amb la calor que fa no és gens saludable fer les coses amb presses i angoixa.

No cal atabalar-se, s’acosten les vacances, quasi que ja truquen a la porta. I a més, fa una calor que mata pardals i fon les neurones creatives dels intrèpids fotògrafs que, ignorant les recomanacions més assenyades, s’exposen temeràriament a tot l’espectre de radiacions amb que la nostra lluminària particular ens regala per aquestes dates.

Relaxeu-vos, no cal que sortiu corren, preneu-vos una estoneta per gaudir d’una vessant escumosa, d’una orxata o qualsevol altre variant de refresc de temporada. Allarguem el plaç del Concurs Mensual EF fins divendres 28 d’agost a les 24:00.

Us recordem que el tema d’aquesta edició del Concurs Mensual EF és NÚMEROS i el premi el llibre Fotografia Digital Avanzada en Blanco y Negro, de John Beardsworth (Ed. Evergreen).

Ja ho sabeu, teniu prorroga. Us donem peixet. Així de pas, podreu gaudir d’unes merescudes vacances. Que ja toca!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris8 comentaris a “Allarguem el Concurs mensual EF de juliol”

 1. Hola. Companys. Bona tarde.
  M’he emportar una desagradable sorpresa al veure rebutjada la
  meva imatge pel concurs mensual.
  ¿Hem podeu dir els motius concrets que ha procat
  aquesta situació? D’aquesta manera ja ho sabré per una altre
  vegada. Estic molt interesat en seguir participant.
  Salutacions.
  Ramon

 2. Ramon,
  Tal com et varem indicar al email en el que et comunicàvem que no podíem acceptar la teva foto, només cal que llegeixis amb atenció les bases del Concurs Mensual EF i sabràs per que hem hagut de rebutjar la teva participació.