avatar

Curs de BN digital amb l’Hugo Rodríguez

El dissabte 4 de juliol es va fer, tal com era previst, el Taller de BN digital amb qualitat d’Arxiu, impartit per l’Hugo Rodríguez. A pesar de la calor i les ganes de platja, el taller va estar molt concorregut, amb tota seguretat degut a l’interès que desperta el tema i a la garantia de comptar amb un ponent de la qualitat de l’Hugo Rodríguez.

Durant el taller i seguint el temari que havia establert, l’Hugo ens va exposar amb detall els mètodes, tècniques, materials i equip necessari per tal d’obtenir copies fotogràfiques en blanc i negre amb la qualitat i durabilitat suficient per complir amb les exigències de galeries i museus.

Nosaltres valorem el taller com un èxit. Alguns dels presents en el mateix ens varen transmetre la seva satisfacció, tant pels continguts del taller en sí com per l’organització del mateix.

Volem agrair a tots la seva assistència i col·laboració. Us tindrem puntualment informats i esperem poder comptar amb vosaltres per futurs tallers i d’altres activitats.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris5 comentaris a “Curs de BN digital amb l’Hugo Rodríguez”

 1. Hola a tothom, no exagereu, el taller, un èxit de contingut i organització. El millor, la qualitat docent del professor, l’Hugo, em va impressionar. El pitjor: les maleïdes cadires!!! (encara tinc els glutis enrampats!!).

  Jo no em prodigo gaire pels fòrums d’EF, però ve ser un plaer poder conèixer la gent d’EF, un ambient fenomenal.

  Una abraçada a tothom, i fins la pròxima!!

  Xavi Heredia

 2. L’Hugo podríem dir que és garantia de que la gent quedarà contenta, s’explica molt bé i fa que tot sembli senzill.

  El tema cadires… es de lo més normal, estic segur que són ben còmodes, el que passa es que us vàreu passar 9 hores enganxats a elles.

  Va que una altra vegada llogarem butaques ;-)

 3. A nosaltres ens va agradar molt també, va ser una bona experiència amb un mestre de molta qualitat, o sigui que el resultat va suposar un taller excel·lent ;)

  Gràcies a l’organització, vau fer un treball fenomenal. També agraïr pel bon ambient que s’hi respira a les trobades que, vulguis que no, hi compta molt.

  Fins aviat!
  Mysae&Hans

 4. Gràcies als organitzadors (magnífics com sempre!) i a l’Hugo.

  Després del curs només faig que cantar aquesta cançó, perquè serà?

  http://www.youtube.com/watch?v=DoP–mO0S2o

  ;)

 5. Hola nois,
  En primer lloc, felicitar-vos. Un curs molt ben organitzat, bon ambient i docència competent. L’Hugo va saber mantindrem despert en els moments difícils, je je. El preu també molt correcte.
  Pel que fa al contingut del curs vaig assolir les expectatives.

  Gràcies a tots.

  Genís Arasa