avatar

Fotoblur. Una revista de fotografia

Portada de FotoblurFotoblur és una pàgina per compartir fotos a Internet. Fins aquí, cap novetat: n’hi ha un fotimer de pàgines d’aquest tipus. Però Fotoblur té una cosa que la fa especial: la comunitat d’usuaris edita trimestralment una revista amb una selecció de les millors fotografies anomenada Fotoblur-Photography Magazine.

Els propis usuaris, a part de comentar-se les fotos com en qualsevol altra web similar, poden triar les fotos que sortiran a la revista. Posteriorment, l’equip editorial fa la selecció definitiva a partir de les fotos més votades.

Fotoblur-Photography Magazine es pot veure en línia, baixar-la en PDF i també comprar-la impresa en paper.

Fotoblur ha editat fins ara dos números. El primer és una mica escàs, però el d’aquest estiu val la pena de mirar-lo amb atenció. En especial els retrats de Tom Hoops, el fotògraf “convidat”. Al seu web particular, Tom Hoops Photography, podeu veure més fotos d’aquest fotògraf freelance anglès.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.