avatar

Fotografia de casaments (IV) o bé, Jesh de Rox.

Jesh de Rox, fotògraf de casamentsPer als qui no coneixeu en Jesh de Rox estic segur que serà una bona sorpresa. Es un noi molt jove, que ara fa moltes altres coses, però la fotografia de casaments fins fa poc era un dels seus forts i per això l’hem triat. Però molt be podríem haver-ho fet per a qualsevol de les altres disciplines que practica i totes amb encert, principalment el retrat.

Ens mostra unes imatges seductores, plenes de llum i color, que ens parlen per elles mateixes, però amb uns tractaments sense complexos, amb textures i colors que ens inunden la vista però que son tant ben fets i variats que no ens cansem de veure. Imatges suggeridores, tractades amb intel·ligencia i bon gust, que val la pena assaborir.

En Jesh te una pàgina des d’on podrem veure la seva obra i un blog on publica el que va fent. En base a aquest procés que utilitza per fer les seves fotografies i que ara molta gent segueix des d’aquesta pàgina web podrem comprar textures i accions per aplicar a les nostres imatges o be fer un workshop amb ell, perquè ens expliqui els secrets de la seva obra.

Estem segurs que molts el guardareu als vostres preferits. Que us aprofiti.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris8 comentaris a “Fotografia de casaments (IV) o bé, Jesh de Rox.”

 1. Mira les fotos de casaments, Jasq, que la noticia va d’això i potser t’agradaran més.

  Es que ara ens dediquem també a trobar TRCs a les noticies ;·))

 2. Ahh! Vale! Oido cocina. Mis comentarios era únicamente a lo que había visto. (Galería de retratos). Ahora le he dado un vistazo a los “casaments” y si efectivamente mantengo lo dicho. A mi me gusta por lo innovador, diferente y arriesgados tratamientos y más cosas, pero pienso que muchas de las fotos no pasarían la criba. ;)

  No se trata de “Trcear” las noticias. Se trata de comentar una noticia desde el punto de vista personal o el punto de vista que en “ese momento” me ha venido. A lo mejor luego pienso otra cosa, es que tengo muy poca personalidad :(

  Es una muy buena noticia porque es muy interesante ver los trabajos de este muchacho. Un acierto.

  Pero me gustaría sentirme libre al interpretar cualquier noticia que EF publica y decir la meva.
  De todas formas creo que no se me ha interpretado bien lo que he querido decir, o quizás no lo he expresado bien, que será lo más seguro :P

 3. Unes fotografies amb una esponteneitat i frescura molt agradatbles de veure. Fantastic!.