avatar

Fotografia digital de natura, un ebook gratuït

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Avui us presentem un llibre digital, totalment gratuït i que podreu fullejar (virtualment es clar) i on els aficionats a la fotografia de natura, que a espaifotografic hi ha una bona proporció, hi trobareu des d’una bona quantitat de magnifiques imatges als consell, trucs i instruccions pertinents per aconseguir fer-ne si més no de semblants.

El llibre és molt complert i molt ben il·lustrat, consta de 208 pàgines, moltes d’elles amb magnifiques fotografies tant flora com de fauna.

Els que domineu l’anglès sereu els que en traureu el màxim profit, ja que el trobareu en aquesta llengua, però sempre es bo i entretingut mirar les imatges si es que no aneu sobrats de llengües.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “Fotografia digital de natura, un ebook gratuït”

  1. Eps

    aquest llibre està molt bé. Jo el tinc en PDF. Si hi ha algú que li interessa enllaçaré un rapidshare.

    Salut

  2. Ja ho pots fer doncs, David. Estarà be poder-lo tenir en diferents formats.

  3. Gràcies per la conversió a pdf i la posta a disposició. No haurem infringit cap dret d’autor, oi? Un llibre magnífic, que em costava molt llegir en pantalla. Gaudiré llegir-lo impres.