avatar

Ilford Lab Direct: blanc i negre per internet

Ilford Lab Direct: copies en BN de qualitatIlford, després de deixar un empremta pròpia i única a la història de la tecnologia fotogràfica, no es resigna a desaparèixer junt amb tot el que va ser una època daurada de la fotografia. En comptes de lluitar i resistir-se inútilment a la tecnologia digital, han decidit adaptar-se i treure’n el millor partit. Per això, han creat Ilford Lab Direct.

Ilford Lab Direct es un laboratori exclusivament en blanc i negre a través d’internet. Podem encarregar copies de la més alta qualitat de les nostres fotos amb la garantia de que el procés de les mateixes el realitzarà amb tota cura un dels fabricants de papers, pel·lícules i químics per processat més prestigiosos, per tal de garantir la màxima qualitat i durabilitat de les copies. La mida màxima de les copies és de 38x25cm.

Per demanar les copies, només cal registrar-se a Ilford Lab Direct i enviar els nostres arxius Desde la pròpia web del servi o bé en CDROM/DVD. Aquest servei, amb preus molt interessants, culmina quan rebem les copies encarregades en el nostre domicili.

A més del servei de copiat, el Ilford Lab Direct també ofereix la possibilitat de revelar els nostres rotllos de 35mm i mig format. Evidentment, també es poden encarregar copies a partir d’aquests negatius.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Ilford Lab Direct: blanc i negre per internet”

  1. Realment, allò que fa gran una marca és la capacitat de seguir sent pioner per més que el món hagi canviat… Merci per l’enllaç! Caldrà provar-lo…

  2. molt interessant…
    algú l’ha probat?

  3. Ostres! Jo no ho he provat, de fet ho desconeixia, però sona interessant sobretot després del curs amb l’Hugo :D Ho haurem d’estudiar… Gràcies per l’enllaç! ;)