avatar

Ja tenim material d’espaifotografic

samarretes i gorres espaifotograficDes d’avui podem dir que ja tenim material de merchandising d’espaifotografic. Concretament samarretes i gorres, de dos colors diferents perquè pugueu triar i amb diverses talles.

El genere és de primera qualitat i hem procurat que tingui un preu raonable. Tot i això els beneficis que es generin de la venda s’utilitzaran per a mantenir la web d’espaifotografic i assumir nous reptes i projectes.

A vegades ens heu demanat la manera de poder col·laborar amb algun tipus d’aportació. Aquí teniu una bona manera de fer-ho i de lluir cos, amb el logo i l’adreça de la web de tots nosaltres.

Esperem que us agradin aquestes flamants samarretes i gorres, ja que segurament ben aviat us podrem oferir d’altres productes diferents.

El preu és de 12€ la samarreta i 15€ la gorra i 25€ si demaneu les dues coses alhora. N’hi han en negre i en carabassa i podeu triar entre les talles M, L, XL i XXL.

De moment les podeu aconseguir els que vingueu al taller de B/N del proper dissabte 4 de juliol o a la Trobada nocturna del dia 18. A més, estem preparant un formulari per a poder fer la venda a través de la pròpia web.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris13 comentaris a “Ja tenim material d’espaifotografic”

  1. ….eii jo vull gorra i camiseta! Ja direu com es pot comprar per internet! Adeu!

  2. “FOTOGRAFIA dels Països Catalans” http://www.facebook.com/group.php?gid=35246557630
    No sé si coneixeu aquest grup de facebook. Es ún simple divertiment però aqui hi estem una bona colla de d’afeccionats catalans. Salutacions