avatar

Kelly Castro: una troballa casual

Love is patient, muntatge de Santiago Ortiz amb retrats de Kelly CastroDe tant en tant m’agrada navegar buscant mostres de la feina dels programadors i dissenyadors web més creatius i avançats, per tal de no deixar d’exercitar la capacitat d’admirar-me i sorprendre’m de les coses que fan els que sí que en saben , que és un entreteniment ben divertit i educatiu.

Doncs mira tu per on, he anat a parar a la web d’un creador colombià, en Santiago Ortiz, que es defineix com “artista, matemàtic i investigador en temes d’art, ciencia i espais de representació“. De entre les mostres de la seva obra que exhibeix a la web, m’ha cridat especialment la titulada Love is patient, que m’ha semblat una manera molt sorprenent de mostrar i jugar amb una col·lecció de retrats, que per altra banda m’han semblat magnífics. Els segments que divideixen el mosaic de retrats i combinen les parts es mouen de forma automàtica i aleatòria, però també es poden controlar manualment, i resulta francament curiós.

Llavors m’he preguntat “I d’on han sortit aquests fotos tan bones?”. I m’he fixat que al peu del mosaic de cares hi havia la referència al fotògraf. Hi he fet clic i bingo! He anat a parar a la web de kelco, que és el portafolis de Kelly Castro. La veritat és que he quedat impressionat per la seva feina. Pel que he pogut veure, en kelco domina de forma magistral el retrat, però també es mou amb comoditat en altres especialitats.

Un altre lloc on podeu veure una extensa mostra de la seva feina és a la seva galeria de Flickr. Precisament en aquesta hi trobareu l’àlbum exteriors, on és mostren els retrats que va triar en Santiago Ortiz per la seva peculiar presentació visual. Jo els he trobat fantàstics i m’agradaria saber que en penseu vosaltres.

També hi trobareu un món de retrats a la galeria people in b&w. Us asseguro que quedareu ben servits!

Ja ho veieu, tot remenant a cops es troben veritables perles!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Kelly Castro: una troballa casual”

  1. Bona troballa , un personatge molt bo aquest kelco . Es difícil trobar gent tan bona en especialitats tan diferents , retrat , paisatge . Tinc que repassar-lo mes tranquil·lament.

  2. Fascinant, tant el Santiago Ortiz com el material de la Kelly Castro. Unes bones perles!

  3. La del Santiago Ortiz crec que es per estar-hi bona estona investigant-hi. És sorprenent i original.
    Del Kelly Castro, m’ha sorprés la diversitat d’enfocs en el retrat. Me l’apunto.