avatar

La vida quotidiana als 70, a La Fábrica

Años 70. Fotografía y vida cotidianaAvui dilluns a la tarda tindrà lloc la presentació del presentació del llibre Años 70. Fotografía y vida cotidiana a La Fábrica. La presentació la farà en Carlos Pazos, un dels fotògrafs que ha col·laborat en l’obra.

Prologat per Sérgio Mah, Comissari general del PHotoEspaña i pel comissari i ex-director de la Photographer’s Gallery de Londres, Paul Wombell. El llibre compta amb treballs de 23 artistes com ara David Goldblatt, Christian Boltanski, Carlos Pazos, Anders Petersen o Cindy Sherman.

Els assaigs dels escriptors Susan Sontag i Roland Barthes, del fotògraf Allan Sekula, del crític d’art John Berger i de l’artista conceptual Victor Burgin completen el llibre.

En finalitzar l’acte, l’autor firmar à exemplars i se servirà un vi.

Años 70. Fotografía y vida cotidiana
presentació dilluns 13 de juliol, a les 19:30h
La Fábrica
C/ Tapioles 53 (veure mapa)

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.