avatar

Concurs Mensual EF juliol ‘09: NÚMEROS

Premi del Concurs Mensual EF Juliol '09Engeguem una nova edició del Concurs Mensual EF. En Emilio-BCN, com a guanyador de l’anterior, ens proposa el tema: números. Citant les seves paraules:

El tema que propongo es “Números”. En toda su amplitud, lo complicado será conseguir algo original ya que números tenemos por todas partes, cuando vamos al médico, en la pescadería, nuestros coches llevan unas chapas con números, nuestros relojes, el portal de casa, en fin… De una cifra o de varias, como queráis

Podeu enviar les vostres fotografies fins al divendres 31 de juliol a les 12 de la nit per email. Us recordem alguns punts fonamentals de les bases del concurs:

  • Cal haver-se presentat als fòrums, a la secció corresponent.
  • Cal haver escrit al menys 10 missatges als fòrums, sense comptar la participació en edicions anteriors del Concurs Mensual EF.
  • Heu d’enviar les fotografies per email, indicant el títol i el vostre nom d’usuari als fòrums.

El premi per aquesta edició del Concurs Mensual és un altre magnífic llibre, que a més lliga amb el tema del Taller EF que ha de tenir lloc el proper dissabte 4 de juliol. Aquest llibre es titula Fotografia Digital Avanzada en Blanco y Negro, de John Beardsworth (Ed. Evergreen). Un llibre que varem comentar fa pocs mesos com a llibre recomanat.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.