avatar

Què s’està coent al fòrum?

Qué es cou als fòrums?

Darrerament al fòrum hem estat parlant, entre d’altres coses, de tot això:

  • El dimoni ha aparegut al fòrum i ens ha demanat consell per comprar un objectiu macro.
  • S’està parlant de fer una trobada dedicada al retrat
  • Ha reviscolat un tutorial per captar escenes amb un gran rang dinàmic (que vol dir una gran diferència de lluminositat entre les parts més clares i les més fosques d’una escena). Ho podeu llegir en aquest fil.
  • Aquesta setmana el increment de visites, de noves presentacions i de fotografies pujades per gent nova al fòrum ha estat espectacular.  Hem fet el rècord, amb 1.160 visites en un sol dia. No està malament, oi ? Alguna cosa hi deu tenir el fet que a Vilaweb s’ha parlat de nosaltres. Per cert, si sou dels vergonyosos, i encara esteu dubtant, no perdeu més temps, en aquesta secció del fòrum hi ha la zona dedicada a les presentacions socials.  El més probable és que us trobeu molt bé entre nosaltres.

A part del que s’està coent al fòrum, recordeu que:

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.