avatar

Samarretes i gorres EF: ja tens la teva?

Samarretes i gorres EF

Com ja varem comentar anteriorment, tenim a la vostra disposició les samarretes i gorres amb el logotipus de la nostra web. Les peces són de gran qualitat i amb un preu molt ajustat. Com ja sabeu, els ingressos resultants de les vendes d’aquests articles en ajuden a suportar les despeses que provoquen el manteniment d’espaifotografic.cat i part de les activitats que organitzem, així com d’altres que ja comencem a planificar.

Si alguna vegada us heu preguntat com podeu contribuir i recolzar el vostre web favorit, una bona manera és precisament comprant aquests articles que us oferim.

Estem treballant per poder disposar ben aviat d’un sistema còmode i senzill que us permeti comprar aquests productes i altres que volem oferir-vos en un futur proper, però de moment ens podeu fer les vostres comandes per correu electrònic a l’adreça d’email espaifotografic.botiga@gmail.com.

Com heu de fer la vostra comanda? Només cal que ens indiqueu la talla de la samarreta (M, L, XL, XXL), el color i la quantitat que voleu comprar. Per les gorres només ens cal saber color i quantitat, ja que són talla única.

Nosaltres us contestarem amb el import final, incloent-hi les despeses d’enviament, i el compte on fer l’ingrés. Llavors, així que rebem el vostre pagament, us enviarem la vostra comanda.

Els preus són:

 • Samarreta: 12€
  • Negra amb logotipus taronja
  • Taronja amb logotipus blanc
  • Talles: M, L, XL, XXL
 • Gorra: 15€
  • Negra amb logotipus taronja
  • Taronja amb logotipus blanc
 • Conjunt de samarreta + gorra, 25€

Les despeses d’enviament són de 3€ fins a 2 peces (samarretes i gorres indistintament) i 5€ fins a 4 peces. Per més quantitat ens hauríeu de consultar.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris6 comentaris a “Samarretes i gorres EF: ja tens la teva?”

 1. El Martí está encantat amb la gorra. Té els colors de la bandera alemanya! Qué guai! Mola molt! A veure cuan estrena la samaretta el fill gran.
  Markus