avatar

Concursa i guanya un Lightroom

Adobe Lightroom v2.2No cal dir gaire per tal de presentar el que és un dels productes estrella de la firma Adobe. Tothom te prou clar que l’Adobe Photoshop Lightroom és una de les eines de primera línia pels fotògrafs professionals, que cobreix pràcticament tot el cicle de treball des de la descarrega de les fotos fins la publicació en galeries per la web o la impressió.

Ara, com quasi tot, aquest magnífic programa te dues cares. La dolenta és, com acostuma a passar, el que costa. Com a eina professional que és, el seu preu no és gens amable amb els aficionats. Com ho hem de fer, doncs? Bé, hi ha una bona oportunitat de posar-li les grapes al damunt. Només cal participar al concurs organitzat per la revista Popular Photography, anomenat Lighhtroom through your lens.

Com s’ha de fer? És ben senzill: us descarregueu la versió de prova de Lightroom de la web d’Adobe, que és vàlida per un mes (cal registrar-se, però és gratuït). Després, descarregueu i instal·leu un plugin previst per la revista per enviar les vostres fotos al concurs directament des del Lightroom (aquí hi trobareu les instruccions). Bé, el següent pas és prou evident: feu fotos, bones fotos, les millors possibles, per que de ben segur la competència serà aferrissada i  heu de poder presentar entre 3 i 5 al concurs.

A que espereu? Ja podeu començar, que només teniu fins al 23 d’agost i el temps vola!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.