avatar

Dina Goldstein: creativitat comercial

Fallen princesses, Dina GoldsteinDina Goldstein és una fotògrafa que amb la seva obra demostra que la creació d’imatges comercials, per encàrrec, destinades al consum editorial o publicitari, també es pot realitzar d’una manera creativa i personal, aportant una visió única i sense haver de caure necessàriament en els clixés marcats per les publicacions.

Us convidem a visitar les galeries d’aquesta artista. Descobrireu que moltes fotografies de la Dina Goldstein són en algun aspecte sorprenents i amaguen una petita reflexió, una pregunta, una possibilitat oberta o una proposta contracorrent.

Us recomano les galeries Projects; Trackrecord, una investigació personal sobre el joc i la cultura de la gratificació immediata i, en especial, Fallen princesses, on desmunta els contes populars portats al cine per Disney i ens explica quin és realment el final de la pel·lícula.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.