avatar

Exposició Col·lectiva EF 2009: divendres inaugurem!

Exposició Col·lectiva EF 2009Ja ho tenim pràcticament enllestit, companys. Quasi estem preparats per aixecar el teló i mostrar la primera exposició col·lectiva, la de tots.

Aquest proper divendres 21 d’agost a les 8 del vespre inaugurem, a la Sala d’Exposicions del Centre Cultural, a Vilassar de Dalt (C/ Manuel Moreno 30, veure mapa), la primera mostra de fotografies construïda amb la participació dels usuaris del fòrum d’EF.

Estem molt il·lusionats i convençuts que serà un gran èxit i que, a més, no serà pas la darrera. La nostra intenció, com ben us deveu haver imaginat, és la de convocar una exposició similar cada any, si és possible. I comptant amb la vostra col·laboració i ganes, segur que ho podrem fer.

No cal dir que esperem la visita de tots els companys dels fòrums que tinguin la oportunitat d’acostar-se a Vilassar de Dalt per tal de presenciar la inauguració. Alguns ja ens han confirmat la seva presència i ens agradaria rebre quants més amics millor.

També us volem comentar que hem preparat a Flickr una galeria on podeu veure totes les fotos de l’exposició. Evidentment, això no és excusar per no venir a veure-la en directe, a poc que pugueu.

Ja ho sabeu, si teniu la possibilitat d’escapar-vos una estona, us hi esperem!

Obrim doncs un fil al fòrum per saber quants de vosaltres hi sereu presents i quants us apunteu després al sopar-trobada.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris8 comentaris a “Exposició Col·lectiva EF 2009: divendres inaugurem!”

  1. Bon dia, no em puc presentar ene l forum, no me’l deixa pujar, no se perque

  2. Òscar,
    No pots enviar cap missatge als fòrums si t’has registrat com usuari. Probablement per això no et pots presentar.

  3. Exposició “El lloc on visc”…

    El proper divendres 21 d’agost a les 20h els nostres amics d’espaifotografic.cat inauguren la seva primera exposició col·lectiva. L’exposició, que porta per títol “El lloc on visc”, recull imatges dels llocs de residència de la gent que forma pa…