avatar

Flickr + Lightroom = Flickroom

Flickr + Lightroom = FlickroomFlickroom es una aplicació basada en Adobe AIR que permet navegar per Flickr de la mateixa manera que ens movem per l’Adobe Lightroom.

Flickroom té una interfície idèntica a la del Lightroom, de color negre amb el menú superior, les opcions laterals i la tira d’imatges inferior i integra les principals funcionalitats de Flickr.

Des de Flickroom es poden pujar fotos al nostre compte tot arrossegant-les, rebre notificacions de l’activitat recent a mitjançant finestres emergents, modificar el títol i la descripció de les nostres imatges, comentar altes fotografies, afegir notes…

El programa és gratuït i es troba encara en una versió beta. No hi ha data encara per a la versió definitiva, però podeu instal·lar-vos la beta després de descarregar-vos-la des de la pàgina web de Flickroom.

Si us agrada l’entorn de Lightroom i us agrada veure les fotos sobre un fons negre, ara podreu navegar per flickr i veure les vostres fotos (i les dels altres) des d’un entorn semblant. Això sí, res us garanteix que els altres usuaris el tinguin i vegin les vostres fotos sobre fons negre.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.