avatar

Fotografia de casaments (V): Mertxe Alarcón

Mertxe Alarcón, fotografia de casamentsTot sovint anem publicant alguna noticia al voltant de fotògrafs que es dediquen als casaments i que, amb la seva feina, contribueixen a aixecar el nivell d’aquest tipus de fotografia que ha tingut bastant mala premsa des de fa anys.

Per això quan apareixen fotògrafs com la Mertxe Alarcón ens agrada presentar la seva feina ja que creiem que contribueix a la evolució d’aquest gènere de fotografia que, poc a poc, gracies a gent com ella i d’altres -com el cas del Jesh de Rox- dels que hem anat parlant en anteriors noticies, va agafant un cert prestigi i va canviant la estètica i la manera d’entendre els reportatges de noces.

La seva web dedicada al tema dels casaments es diu Juegos de Luz i a la galeria hi podeu trobar exemples amb tractaments de tot tipus i molt ben resolts, textures, desenfocs, blanc i negre… També, com a complement, disposa d’un blog amb el mateix nom de caire més personal amb imatges interessants.

La Mertxe pertany a una associació anomenada UnionWep (Unió de fotoperiodistes de noces d’Europa), que vol ser un portal de referencia, un punt de trobada de tots aquells que és dediquen a aquesta feina des d’un punt de vista creatiu i des d’on desenvolupar una forma diferent d’entendre aquest tipus de fotografia.

A partir d’un apunt de Fotomaf.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.