avatar

Google Sky Map, un bon complement…

Google Sky al mòbil (S.O. Android)Podria ser un molt bon complement per als aficionats a la fotografia nocturna o per als astrònoms vocacionals, els curiosos… Es tracta del  Google Sky Map per Android .

Es una petita aplicació que utilitza el GPS, la brúixola i el sensor de moviment del telefon, i que només encarant-ho cap al cel podrem observar i identificar planetes, objectes Messier, constel·lacions,  etc i  utilitzant l’opció de cercar, ens guiarà fins l’objecte que li indiquem.

Evidentment que hi trobareu de seguida l’aplicació en quant a la fotografia nocturna, be sigui per trobar la Polar, o el sector on hi ha alguna de les pluges d’estels o sinó entretenint-vos gaudint de l’espectacle nocturn mentre esperem que s’acabi alguna de les llargues exposicions que haurem de fer.

En aquest vídeo podreu veure com funciona.

Parlant de fotografia nocturna, en ZonePlate ens va esmentar el blog d’en Hoselito, un amic seu que es dedica a aquesta variant fotogràfica i que val la pena de fer-li una ullada.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.