avatar

Operació RAW agost 2009 (ZonePlate)

Operació Raw agost 2009Aquest cop engeguem l’Operació Raw gairebé a mitges vacances. Els que no marxeu tindreu més temps per “cuinar-la” al vostre gust i es que vinguin ja ho faran més endavant.

En aquesta ocasió l’arxiu pertany a en ZonePlate i es important saber que les fotografies cedides per a l’Operació RAW pertanyen exclusivament al seu autor i no és permès cap altre us, reproducció o difusió de la imatge original o qualsevol versió derivada de la mateixa sense l’autorització expressa.

L’autor ens demana única i exclusivament la vostra manera d’interpretar la fotografia en Blanc i negre, tractant de treure el màxim rendiment a tot el cromatisme de la imatge original. Els que vàreu assistir al curs de l’Hugo teniu la possibilitat de posar en pràctica el que vàreu aprendre.

Després podeu mostrar els vostres resultats escrivint un missatge en aquest fil del fòrum. És important que hi inclogueu una explicació del procés seguit per tal que tothom ho pugui analitzar. També us demanem un retall al 100% per poder apreciar més el vostre treball.

Trobareu les condicions per participar detallades aquí. Si us queden dubtes per resoldre, podeu fer les vostres consultes en aquest fòrum. Us podeu descarregar l’arxiu RAW des d’aquest enllaç. L’arxiu es un DNG de la Nikon D700, fet amb un 14-24mm a 200 ISO.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.