avatar

Pierre Beteille: fotografia abans i després

Pierre Beteille, mestria en el retoc fotogràficJa ho sabeu, de ben segur, que internet és un pou de sorpreses. De tant en tant, d’entre mig d’un mar de uniformitat, mediocritat i repetició, sorgeix alguna proposta brillant, mostres de creativitat i habilitat que, d’una manera o un altra, aconsegueixen destacar i treure el cap per sobre de les demés.

Jo crec que en Pierre Bataille és una d’aquestes perles. Dissenyador web, grafista i director artístic amb més de 10 anys d’experiència, també es mou magistralment en el terreny de la fotografia i el retoc fotogràfic. A les seves galeries hi trobareu un fantàstic ventall d’imatges que en Pierre ens ofereix com a prova de la seva capacitat tècnica i creativa.

Però no és només que en Pierre Beteille sigui un bon fotògraf, amb una tècnica d’estudi magnífica i un domini de les eines de post-producció del més alt nivell. El que més m’ha cridat l’atenció de les seves creacions és el sentit del humor que destil·len. I a tot això hem d’afegir el mèrit que, amb unes poques excepcions, en Pierre només compta amb un model per les seves fotografies d’estudi: ell mateix!

Us recomano que exploreu la seva web i no deixeu racó ni galeria per visitar. I no us perdeu la secció del “com es va fer” animat d’algunes de les fotos!

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Pierre Beteille: fotografia abans i després”

  1. M’encanta!!! Gràcies per compartir aquesta troballa.