avatar

VISA pour l’image 2009

Festival VISA POUR L'IMAGE a PerpignanJa tenim a tocar el festival de fotoperiodisme per excel·lència: VISA POUR L’IMAGE 2009. A partir del 29 d’agost i fins al 13 de setembre es podrà visitar més de 30 exposicions repartides per diferents edificis de Perpinyà, a més de poder assistir a projeccions i debats sobre la situació actual del fotoperiodisme i sobre l’estat del món en general.

Abans d’anar-hi és molt recomanable donar un cop d’ull a totes les activitats que tindran lloc aquests dies a Perpinyà, per poder programar adequadament la visita. Al web del festival VISA POUR L’IMAGE 2009 hi trobareu tots els detalls d’aquest esdeveniment.

Festival VISA OFF 2009També cal recordar que paral·lelament al festival oficial, té lloc el Festival Visa OFF, amb exposicions repartides igualment per tota la ciutat. Aquest any cal destacar la nombrosa participació de fotògrafs catalans: Luis Cuesta, Albert Gonzalez Farran, Xavier Motjé Bardera, Rosana Vidal Gandara, Agustí Vilardebó Clascà, Sergi Bernal, Juan Cristóbal del Padregal i Albert Arcas. A més, també hi tenen sengles exposicions  la Federació Catalana de Fotografia i l’Exposició de Flors de Girona. A tots ells, enhorabona.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris9 comentaris a “VISA pour l’image 2009”

 1. Jo hi vull anar aquest cap de setmana amb la dona.
  Ara mateix estic mirant les localitzacions de les exposicions que vull mirar pero hi ha una serie de llocs que no sé que s’hi fa.

  http://www.visapourlimage.com/festival/locations.do

  Es tracta dels números 9, 10, 11 i 12 que estan marcats en verd i que posa informació (en la web alguns d’aquests llocs ja et diuen el que). Sabeu si hi ha algun lloc a on hi hagi informació del festival per al public normal (triptics…)?

  Vaig a fer-me una llista amb exposicions que no em vull perdre. Teniu alguna suggerencia?

  Salutacions

 2. Daniel, és molt difícil recomanar-te unes exposicions en concret, perquè en general totes són molt interessants. De totes maneres, n’hi ha tantes que és normal que te n’hagis de saltar alguna. Ja et dic que en un sol dia la visita resulta esgotadora. Interessant, però esgotadora. Això si només et dediques al VISA oficial. Si a més vols seguir el VISA OFF, pot ser extenuant!
  Pel que fa als tríptics informatius, en qualsevol de les exposicions n’hi podràs trobar.

 3. Moltes gràcies per la resposta Miquel. En principi tinc pensat dedicar-hi tot un dia en companyia de la meva dona.

  Si em permeteu llenço a l’aire una altra pregunta per si algú me la pot contestar…
  En el cas del Visa Off que es fa en botigues i establiments e tota mena… Estarà oberta un diumenge? La lógica em diu que si pel poc temps que dura el fesival. Algú hi ha anat?

  Gràcies per tot.

 4. M’imagino que hi haurà establiments que estaran tancats, (perruqueries, carnisseries, bancs, …), però que potser podràs veure’n les fotos dels aparadors. L’any passat hi vaig anar l’onze de setembre, que allà no és festiu, i també hi havia establiments tancats! De totes maneres, amb un dia no us podreu pas acabar!
  Salut