avatar

Viatge al desert de Líbia amb l’Oriol Alamany

Els vehicles de Afrika Tracks creuant un Erg al Sabará de Líbia

Hi han llocs al nostre planeta que són un autèntic imant pels amants de la fotografia, aficionats o professionals. I sense dubte, els deserts són un d’aquests llosc especials. Els paisatges únics, la llum, les poblacions exòtiques, el contacte amb altres cultures i ètnies… Són molts els factors que fan d’aquests llocs inhòspits un destí fotogràfic de primer ordre.

Oriol Alamany fotografiant al Sàhara marroquíDoncs ara teniu l’ocasió per participar en una aventura fotogràfica de primera categoria. A principis de novembre, Afrika Tracks organitza un viatge-taller fotogràfic al desert del Sàhara de Líbia, amb el conegut fotògraf de viatges i natura Oriol Alamany.

La proposta és viatjar fins a Trípoli (Líbia) i des d’allí explorar alguns dels racons més singulars del Sàhara en territori libi: els mars de dunes, les formacions rocoses de l’Akakus, la nit del desert, el bosc fòssil, etc.

Aquest viatge compta amb les garanties d’una empresa com és Afrika Tracks, amb amplia experiència en l’organització de viatges exòtics i d’aventura, i la presència de l’Oriol Alamany, fotògraf de categoria internacional especialitzat en fotografia de viatges i natura. Espaifotografic i Fotonatura col·laboren amb els organitzadors d’aquesta fantàstica aventura fotogràfica.

A diferència d’altres països, Líbia no és gens conflictiu i la seguretat està garantida. Per altra banda, accedir al país és extremament complex i demana gestions burocràtiques interminables. Afortunadament, tot això ja ho té molt per la mà la gent d’Afrika Tracks, que disposen dels contactes i experiència necessària per que res d’això suposi un problema i garantir l’èxit de l’expedició.

Si voleu saber més coses sobre aquest viatge extraordinari, podeu consultar tots els detalls en aquesta pàgina. El desert us espera!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.