avatar

Chema Madoz a La Fábrica

Chema Madoz signa el seu llibre pel Concurs Mensual EFTal com varem anunciar recentment, el passat dilluns 28 de setembre Chema Madoz va presentar el seu nou llibre “Obras Maestras”, una edició de gran format i tapes dures d’autèntic luxe, a la seu de La Fábrica a Barcelona. Com ja sabeu, La Fábrica patrocina actualment el Concurs Mensual EF, aportant cada mes un magnífic llibre de fotografia.

Espaifotografic va ser a l’acte, gaudint de l’oportunitat d’escoltar les respostes d’en Madoz a les preguntes d’un dels membres de La Fábrica, primer i d’alguns dels assistents a la presentació, després.

També va resultar molt interessant un breu passi de fotografies comentades pel propi autor, que ens va acostar a l’univers mental, la metodologia, les inquietuds i els impulsos que fonamentant l’obra del genial fotògraf.

Aprofitant que Chema Madoz signava exemplars del seu llibre varem aconseguir que ens dediques un d’ells. Aquest llibre exclusiu serà el premi d’una de les futures edicions del Concurs Mensual EF!

Us volem animar a participar al Concurs Mensual EF, als que encara no ho heu fet tot i reunir els requisits, i d’esforçar-vos més en la vostra creativitat i qualitat fotogràfica als que ja participeu habitualment. El premi ben s’ho val, que hi poseu totes les ganes!

Agraïm a Tru i Bicimann que s’encarreguessin d’enregistrar amb les seves càmeres diversos moments de la presentació i del que va esdevenir després. Bona feina!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.