avatar

Comença la 1ª Lliga Catalana de Fotografia

Web de la FCFDes de la Federació Catalana de Fotografia enguany organitzen la 1ª Lliga Catalana.

Cal dir que aquesta lliga és exclusiva per els socis i sòcies de la FCF i a cada una de les nou convocatòries, es podrà presentar una fotografia per soci, que no hagi estat premiada a cap concurs reconegut per la FCF.

El segon diumenge d’octubre serà la data límit per enviar les fotografies en format digital a la Web de la FCF: www.fedcatfotografia.org, entrant a la secció “Racó del Soci” a la que s’accedirà amb el número de soci de la FCF.

Totes les fotografies tindran una puntuació per la classificació individual i per la classificació per equips, contaran les puntuacions de les 5 millors fotografies de cada equip. Les fotografies seran de temàtica lliure i estaran exposades a la web de la FCF, amb el nom de l’autor i la puntuació.

El mes de juny de 2010, coneixerem a la primera entitat campiona de Catalunya. Obtindran medalla de la FCF les tres primeres entitats  i els tres primers autors classificats a nivell individual.

Cal remarcar que un cop finalitzada la lliga, segons la classificació individual, es repartiran punts per l’obtenció de les distincions AFCF i MFCF, que aniran des de els 4 al primer, 3 al segon, 2 al tercer i 1 punt del quart al desè.

De ben segur que un bon grapat dels que participeu a espaifotografic sou socis de la FCF, però en cas contrari us podem avançar que ben aviat espaifotografic es constituirà com a associació federada i podrem donar aquest servei. Per tant us podreu fer socis des d’espaifotografic sigueu d’on sigueu, amb totes les avantatges que comporta pertànyer a l’associació.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Comença la 1ª Lliga Catalana de Fotografia”

  1. Gràcies per la noticia, tot i que no estic federat enlloc ni tampoc sé quins aventatges pot portar el fet de ser-ho.

    En qualsevol cas estaré pendent de l’altra gran noticia, la de què EF es constituirà com a associació federada. Suposo que ja ens informareu del que això implica pels que no en tenim ni idea.

    Salutacions.