avatar

Concurs Mensual EF Juliol-Agost ’09: ja tenim guanyador!

Premi del Concurs Mensual EF juliol-agost '09Acabat el termini de votacions del Concurs Mensual EF Julio-Agost ‘09 amb el tema NÚMEROS, el guanyador és l’edSELVA amb la seva foto “Irracional″. El segon lloc ha estat per l’Olga amb “Serial number” i el tercer lloc el comparteixen “Números sense casa” de l’albertphotopixel i “Només números” del trunfu. Podeu veure totes les fotos presentades aquí.

Com ja varem anunciar, el premi d’aquesta edició és el llibre Fotografia Digital Avanzada en Blanco y Negro, de John Beardsworth (Ed. Evergreen). Com és habitual, el guanyador triarà el tema de la propera edició del Concurs Mensual EF.

La nostra enhorabona al guanyador! També volem felicitar-vos a tots per la qualitat de les fotografies presentades i agrair-vos la vostra participació.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Concurs Mensual EF Juliol-Agost ’09: ja tenim guanyador!”

  1. Felicitats als guanyadors! Totes les fotos eren molt bones!

  2. felicitats a tots!! la veritat és que el tema donava molt de si, i sempre és molt xulo veure les diferents perspectives de tots i cadascún dels que hi heu participat alhora d’enfocar el tema!

    salut!