avatar

Concurs Mensual EF setembre ‘09: ULLERES

Sanfermines, de Ramón Masats (Ed. La Fábrica)Engeguem una nova edició del Concurs Mensual EF. En edSELVA, com a guanyador de l’anterior, ens proposa el tema: ulleres. Citant les seves paraules:

Ulleres de sol, graduades… De tot tipus. I des del petit cargolet de la frontissa, pels amants del macro, fins a un munt d’ulleres exposades en una òptica, per exemple. No sé, trobo que és un objecte prou suggeridor pels materials i formes que en podem trobar, i el fet de contenir vidres també dóna molt joc. Per tant aquí deixo el tema subjecte al vostre vist-i-plau.

Podeu enviar les vostres fotografies fins al diumenge 27 de setembre a les 12 de la nit per email. Us recordem alguns punts fonamentals de les bases del concurs:

  • Cal haver-se presentat als fòrums, a la secció corresponent.
  • Cal haver escrit al menys 10 missatges als fòrums, sense comptar la participació en edicions anteriors del Concurs Mensual EF.
  • Heu d’enviar les fotografies per email, indicant el títol i el vostre nom d’usuari als fòrums.

El premi per aquesta edició del Concurs Mensual és un altre magnífic llibre: Sanfermines, de Ramon Masats (Ed. La Fábrica), amablement cedit per La Fábrica i del que pròximament publicarem una ressenya més detallada. Es tracta d’una reedició de luxe en tapes dures del llibre publicat fa 50 anys amb fotografies de la festa, fetes per Masats entre els anys 1957 i 1960. Un llibre imprescindible pels amants del fotoreportatge clàssic!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.