avatar

El Gimp, a l’abast de tothom

Tutorials per a Gimp de jEsuSdAEls que us hagueu interessat pel processat d’imatges des de plataformes i programes de codi obert haureu vist que l’ombra del Photoshop és allargada, i que trobar tutorials per a aquests programes no és tan senzill com ho és trobar-ne per als programes propietaris.

Tot i això, la xarxa és un espai que de tant en tant dóna sorpreses, i una d’aquestes és la web de Jesús David, conegut a internet com a jEsuSda.

jEsuSda és un dissenyador gràfic que treballa amb programari lliure, i des d’un sistema operatiu Linux. Convençut de la importància del programari lliure, a la seva pàgina web hi va penjant tutorials que ell mateix elabora, classificats segons el nivell de dificultat.

En el cas del programa Gimp, trobareu tutorials de nivell bàsic de cara a corregir la perspectiva d’una imatge, tutorials de nivell intermedi, per a treball amb màscares de capa o amb nivells, i tutorials de nivell avançat, relacionats amb els perfils de color, o amb el retoc digital.

Ara sí que ja no hi ha excusa per a no provar el Gimp! I recordeu que al fòrum hi ha un fil per a propostes i consultes sobre programari lliure!

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “El Gimp, a l’abast de tothom”

  1. Bona entrada i… un recurs fantàstic!!!

    Elgun dia s’acabarà el monopoli de fotoxof :-)