avatar

Fes-me un petó!

Petons al The Big Picture del boston.comN’hi han de totes menes: d’amor, de comiat, de salutació, de fe, sensuals o sexuals, per segellar una promesa o jurament, falsos com el del Sr. Judas, de cargol o cargolats…

Gairebé tothom en dona i en rep al menys un cop al dia, o dos. A pocs els desagrada i molts en voldrien més. Alegren el dia, consolen, alimenten, resolen conflictes o potser comencen d’altres. Petons dono i petons vull!

Si us ve de gust una bona ronda de petons, us convido a visitar la galeria A collections of kisses que ha muntant la gent de The Big Picture, de boston.com. En trobareu de tota mena, dels més dolços i tendres als més amargs i tristos. Petons tots,  i al final cadascun amb el seu significat.

Ja en feu prou petons? Doncs ja sabeu el  que es diu: collim el que sembrem.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.