avatar

Fotògrafs de bolets

The world from Under (taidetta)D’aquí un mes l’Àlex Alonso impartirà un taller sobre la fotografia de bolets. Com que aquest és un camp on ell n’és evidentment un expert, però del que molts de nosaltres no en tenim la més mínima idea, és important que comencem a escalfar motors, i que ens fixem què hi ha per aquest món de barrufets i de tocats del…

El primer fotògraf que us presentem és Taylor F. Lockwood, el fotògraf que manté el lloc web FungiPhoto.com. Allà hi trobareu imatges de tots tipus de bolets, classificades per tipus de fotografia, nom científic, tipus de bolet o fins i tot un índex fotogràfic. Especialment atractiva és la categoria “Mushrooms for impact“, on hi ha les imatges més vistoses d’aquest fascinant món de fongs. Llàstima de les marques d’aigua, es nota que en senyor Lockwood no és membre d’EF…

Un altre fotògraf de bolets és David Fischer que, com podem veure a la seva web, ha publicat ja una sèrie de llibres sobre aquesta temàtica. En aquest cas, les imatges de bolets s’agrupen segons la família a la que pertany cada espècie. És interessant tenir també en compte la secció sobre bolets medicinals, ja que mai no se sap què ens pot passar quan anem a fer fotos per la muntanya i és un recurs a tenir en compte!

Finalment, el tercer fotògraf és en David Work, que té una galeria d’imatges ben espectaculars sobre els bolets (heu vist el bolet pom-pom? És l’enveja de tota cheerleader!). D’aquest autor cal destacar els anaglifs de bolets (què, el dia del taller, algú s’hi apuntarà?).

I com no podia ser d’altra manera, no acabarem l’article sense citar la xarxa Flickr. Heu fet una ullada a les galeries Mushrooms i Fungi?

(la imatge de l’article prové d’aquí)

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Fotògrafs de bolets”

  1. Mare de deu… es veu que els ceps son medicinals… miraré de curar-me tot el que pugui. Jejeje