avatar

HDRcreme: fotografies HDR per parar un tren

HDRcreme, per veure i compartir fotografies HDRPotser una de les coses que abans o després atreu l’atenció i el interès de tot aficionat que s’estrena amb la seva càmera digital són les fotografies dites HDR.

Tot sovint són imatges de difícil pair, amb colors llampants fins la llàgrima o il·luminacions i contrastos impossibles. I sembla ser que, tot sovint també, això agrada força i de seguida entren ganes d’imitar l’efecte i aplicar el mateix tractament, ni que sigui a la foto de la nostra nebodeta mentre es menja un gelat de xocolata.

Però també hi han fotos on la tècnica HDR s’aplica per aconseguir allò pel que va estar concebuda: recuperar el màxim rang tonal de l’escena, superant amb el tractament idoni les limitacions de les càmeres, que ni de bon tros poden enregistrar tota la gama de lluminositats que es capaç de assimilar la nostra vista.

El que no deixa marge de dubte és que el “gènere HDR”, per dir-ho així, és present a tot internet amb manifestacions de la més variada qualitat. I la varietat “llampant” en particular arrossega una quantitat enorme de seguidors, practicants i mestres en la matèria.

Assumit tot això, us convidem a fer-vos un fart de fotografies HDR de tota mena, estil i qualitat. Fins a quin punt us podeu afartar? Doncs força, especialment si us empasseu totes i cada una de les més de 8.000 fotografies d’aquesta mena que s’exhibeixen a HDRcreme. A més, si us animeu també podeu contribuir a fer créixer aquest diposit d’imatges enviant les vostres pròpies fotos HDR.

Ara a ho sabeu, ja podeu començar a fer HDR a tort i dret!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.