avatar

Ja està aquí la loteria de Nadal

Aquest any ple de crisi i de psicosi per la crisi ens faltava això, a EF hem trobat la solució al problema, el que ens traurà a tots de l’apuro i el que ens permetrà arribar a l’equip fotogràfic que teníem somiat o fins i tot poder anar a aquell lloc llunyà que sempre hem desitjat per estrenar l’equip.

El dècim de loteria d'EFJa sabeu tots com va, compreu un número i confieu que aquella minúscula boleta sigui la que s’emparelli amb l’altre bola que porta un número moooolt llarg.

Com cada any confiarem en que passi tot això i per tant hem comprat loteria de Nadal a La Bruixa d’Or de Sort i la venem a qui en vulgui.

El número és el 58189 i posem dècims a la vostra disposició per 20€ (que és el preu oficial). Heu d’afegir el preu de l’enviament certificat, que venen a ser 3€ més. Per tant, són 23€ el dècim. Si en demaneu dos, evidentment només hi haureu de pagar un enviament i per tant seran 20+20+3= 43€, sense cap mena de donatiu ni càrrec addicional. Ara be, si us descuideu i demaneu dos cops seran 3+3, per tant val la pena assegurar-se si algun familiar o amic en vol més.

I si l’encertem farem festa grossa…

Obrirem un fil per que pugueu demanar els dècims. Posarem un número de compte i haureu de fer un ingrés indicant el vostre nom, adreça i un telèfon i després enviar un missatge al fil dient que ho haveu fet.

Donat que hi ha un número limitat de dècims, se serviran fins a esgotar-los i per rigorós ordre d’ingrés. Els dècims no estan a la nostra propietat sino que els reservem. Quan s’acabi el termini per fer l’ingrés del total reservat, ens enviaran els dècims i per tant no els rebreu fins a finals de novembre. És una puntualització per qui no sàpiga com van aquestes coses. Nota: la imatge que il·lustra la noticia és una recreació, evidentment.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.