avatar

Les novetats del Adobe CS5

Ben aviat s’espera la sortida del nou producte d’Adobe, el CS5, no podem dir que esperat doncs molts de nosaltres utilitzem una mínima part de les seves eines i potser fins i tot alguna versió anterior a la CS4.

Semblava que tot estava inventat i que difícilment podrien sorprendre’ns, però aquest vídeo ens demostra que anàvem ben equivocats. La majoria de coses que ensenya em semblen poc menys que màgia.

El que ens queda encara per aprendre! Se’ns ha girat feina noi@s… Mireu, mireu!

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Les novetats del Adobe CS5”

  1. Ostres!! que se’n vagin a pastar fang els d’Adobe!! S’haurien de relaxar una miqueta i deixar-nos assaborir el que hem après del CS4 i deixar més temps entre versions… tampoc els apreta tant la competència, no? Quan van inventar-se la tirita correctora, ja pensava que no els calia evolucionar més, però deuen tenir més feina a pensar en que hi poden afegir que fer les aplicacions. El problema és el que va comentar l’Hugo Rodriguez que no espatllin coses que estan funcionant bé actualment… a veure, a veure.