avatar

Obres mestres de Chema Madoz a La Fábrica

Chema MadozLa Fábrica Editorial presenta el primer volum de la nova col·lecció Obras Maestras, dedicat a Chema Madoz.

Obras Maestras és una col·lecció de llibres de gran format i acurada edició que vol presentar al públic una visió complerta i detallada de l’obra i la biografia dels fotògrafs contemporanis espanyols més importants. El projecte és publicar dos llibres a l’any, amb fotografies acompanyades de texts de diversos autors que faran un anàlisis profund de l’obra i la personalitat de l’artista corresponent.

Aquest primer volum es presentarà el proper 28 de setembre a la Llibrería de La Fábrica de Barcelona a les 19:30 hores, amb la presència de Chema Madoz, que signarà exemplars del llibre.

El llibre inclou més de 300 fotografies de Chema Madoz fetes des dels anys 90, totes d’una descarnada i alhora tendra poesia visual.

En aquest primer volum els textos del fotògraf Duane Michals, de la historiadora i crítica d’art Estrella de Diego, del crític Christian Caujolle i de la comissària d’exposicions Oliva María Rubio completen el llibre. A més, una extensa i detallada cronologia, il·lustrada amb fotografies de l’àlbum personal del fotògraf, tanca l’edició.

En aquest enllaç Chema Madoz: conversaciones en torno a un objeto, trobareu les reflexions de l’artista sobre dues de les seves fotografies.

El proper volum de la col·lecció Obras Maestras es presentarà a l’abril de 2010 i estarà dedicat a Francesc Català-Roca.

Obras Maestras: Chema Madoz
Editorial La Fábrica
Preu: 58€
Presentació a Barcelona: dilluns 28 de setembre a les 19:30
La Fábrica
Tapioles 53 (veure mapa)
08004 Barcelona

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Obres mestres de Chema Madoz a La Fábrica”

  1. Atenció que la pàgina principal de La Fàbrica diu que el dia de presentació del llibre és el dijous 24 de setembre a les 19:30, i no el dia 28 com diu la noticia d’EF!!

  2. El 24 de setembre (avui) es fa la presentació a Madrid, i dilluns a Barcelona