avatar

Operació RAW Setembre 2009 (Enhy)

Operació Raw agost 2009Ja toca l’Operació RAW d’aquest mes. Aquesta vegada amb tants usuaris nous esperem veure forces alternatives a la imatge original.

En aquesta ocasió l’arxiu pertany a Raul Quiles (Enhy) i es important saber que les fotografies cedides per a l’Operació RAW pertanyen exclusivament al seu autor i no és permès cap altre us, reproducció o difusió de la imatge original o qualsevol versió derivada de la mateixa sense l’autorització expressa.

L’autor ens demana que fem una interpretació d’un arxiu que es força complicat. La seva dificultat rau en les diferents fonts de llum que intervenen a l’escena, tractant de treure el màxim rendiment a tot el cromatisme de la imatge original.

Després podeu mostrar els vostres resultats escrivint un missatge en aquest fil del fòrum. És important que hi inclogueu una explicació del procés seguit per tal que tothom ho pugui analitzar. També us demanem un retall al 100% per poder apreciar més el vostre treball.

Trobareu les condicions per participar detallades aquí. Si us queden dubtes per resoldre, podeu fer les vostres consultes en aquest fòrum. Us podeu descarregar l’arxiu RAW des d’aquest enllaç. El fitxer es diu Torre de Betlem.CR2 i es una fotografia presa amb una Canon EOS 350D.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.