avatar

PIEL de FOTO: nova revista de fotografia

Portada del primer número de PIEL de FOTODes d’ahir tots podem gaudir d’una nova publicació dedicada a la fotografia i més concretament, especialitzada en fotografia documental: PIEL de FOTO.

L’ojectiu d’aquesta nova revista, de distribució gratuïta, és la de difondre els treballs realitzats per fotoperiodistes novells. PIEL de FOTO busca recuperar el valor documental de la fotografia, reivindicar la seva presència i funció a la premsa escrita i estimular la creació de reportatges fotogràfics de temàtica social.

Trobareu PIEL de FOTO puntualment a diversos punts de distribució de Barcelona ciutat: centres culturals, llibreries, galeries, botigues de fotografia i altres. També podeu accedir a la revista en format digital des d’aquest enllaç.

PIEL de FOTO es publica en català, castellà i anglès. La versió online de moment només està disponible en català.

El primer número de PIEL de FOTO presenta els treballs de Josep Subiranas Molist, Mingo Venero, Núria López i Daniel Padró, que ja és un conegut d’espaifotografic.

PIEL de FOTO cerca col·laboradors que puguin aportar els seus treballs en futures edicions de la revista. És una bona oportunitat que val la pena aprofitar, si disposeu d’algun reportatge que considereu prou interessant. En tal cas, podeu contactar amb els responsables a través de l’email reports@pieldefoto.org.

Des d’espaifotografic volem desitjar un gran èxit a aquest nou projecte editorial i els brindem el nostre suport i col·laboració.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “PIEL de FOTO: nova revista de fotografia”

  1. Como integrante del grupo PIEL de FOTO quería aclarar que la revista es en tres idiomas: catalán, castellano e inglés.

    Lo que aún está sólo en catalán es la web.

    ¿Es posible corregirlo en la noticia? ¡Muchas gracias!

    Celeste

  2. Gràcies per l’avís, Celeste. Disculpeu la nostra mala interpretació. Ja hem corregit l’error.