avatar

Proper taller: Nu artístic amb Pablo Almansa

Fotografia de Pablo AlmansaEra potser una de les assignatures pendents: el poder fer una classe més pràctica de les que hem fet fins ara i veure com treballen els que realment es dediquen a això. Feia temps que hi anàvem al darrera i finalment ho podem anunciar.

Us avancem doncs que el proper 17 d’octubre farem una Masterclass de Nu artístic amb el fotògraf Pablo Almansa.

En Pablo Alamansa és un dels fotògrafs espanyols amb més projecció internacional. Contínuament treballa dins i fora del país, ha fet nombroses campanyes i ha treballat per les millors agències i revistes d’arreu.

El taller serà teòric i pràctic i els alumnes també podran fer fotografies a les dues models que acompanyaran al fotògraf. Cal saber però que aquestes fotografies no es podran utilitzar com a pròpies, evidentment.

Avancem aquesta noticia a un mes de la data, perquè us ho pugueu combinar si cal, però no podem encara dir un preu, ja que ens falten alguns detalls. Evidentment serà més car que els que hem fet fins ara, cal tenir en compte que hi han moltes despeses afegides.

Podeu veure moltes referències (Minutodigital, Facebook, acomunica) a aquest prestigiós fotògraf i podeu veure també la seva pàgina web, us recomanem especialment una visita a Hotel, una exposició i reportatge que va sortir publicat fa uns mesos al dominical de El Pais.

Obrirem un fil on posarem tots els detalls i per qui es vulgui inscriure com ho ha de fer. De tota manera els interessats podeu comentar-ho a partir d’ara en aquesta mateixa noticia.

Us afegim també un video de la Masterclass que va fer a Mallorca organitzat per  AFZoom.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Apart d’això aquesta tardor ve plena d’activitats, el dia 31 d’octubre també farem un taller de fotografia de bolets amb en Alex Alonso, (+link) de qui n’hem parlat també als fòrums, i del que ja donarem més detalls. I ja per novembre-desembre (encara està per concretar la data) amb la Joana Matallana, professora del IEFC, sobre composició i llenguatge visual.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris7 comentaris a “Proper taller: Nu artístic amb Pablo Almansa”

  1. força interessants els tallers. friso per saber mes detalls.

  2. La fotografías de Pablo Almansa siempre me han gustado. Creo que es una buena ocasión de aprender alguna cosa sobre este tema complicado