avatar

Recordeu aquest número: 58189

A petició vostra posem a portada la noticia de la venda de loteria de Nadal de la Bruixa d’Or de Sort. A partir d’ara i fins a que s’exhaureixin posem a la venda els dècim que tenim aparaulats.El nostre dècim de loteria de Nadal 2009

El número és el 58189 i posem dècims a la vostra disposició per 20€ (que és el preu oficial). Heu d’afegir el preu de l’enviament certificat, que venen a ser 3€ més. Per tant, són 23€ el dècim. Si en demaneu dos, evidentment només hi haureu de pagar un enviament i per tant seran 20+20+3= 43€, no hi ha donatiu ni càrrec addicional. Ara be, si us descuideu i demaneu dos cops seran 3+3, per tant val la pena assegurar-se si algun familiar o amic en vol més.

La Bruixa d'OrAquest és el fil per que pugueu demanar els dècims. Hi ha un número de compte i heu de fer un ingrés indicant el vostre nom, adreça i un telèfon i després enviar un missatge al fil dient que ho haveu fet.

Donat que hi ha un número limitat de dècims, se serviran fins a esgotar-los i per rigorós ordre d’ingrés. Els dècims no estan a la nostra propietat sinó que els reservem. Quan s’acabi el termini per fer l’ingrés del total reservat, ens enviaran els dècims i per tant no els rebreu fins a finals de novembre. És una puntualització per qui no sàpiga com van aquestes coses.

Nota: la imatge que il·lustra la noticia és una recreació, evidentment perquè encara no tenim el dècim.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.