avatar

Taller de Fotografia de Bolets, oberta la inscripció

Taller de Fotografia de BoletsEl proper dissabte 24 d’octubre organitzem el Taller sobre Fotografia de Bolets. En aquesta ocasió, comptem com a professor amb Àlex Alonso (+link), reconegut especialista en aquesta disciplina fotogràfica. Qui hagi estat seguint el fòrum darrerament haurà pogut comprovar el seu bon fer i també el seu tarannà.

Aquesta jornada serà eminentment pràctica i començarà a Sant Celoni a les 9 del matí. El lloc de trobada es la plaça de l’Estació de tren de Sant Celoni (veure mapa).

Seguidament anirem a peu de bosc on començara la jornada. Aquest lloc encara no us el podem dir doncs dependrà de la climatologia dels darrers dies, però serà al Montseny o al Montnegre, tots dos llocs relativament a prop del punt de trobada. En el bosc hi haurà una petita introducció teòrica i farem un petit esmorzar abans de començar la part pràctica que s’allargarà tot el dia fins que hi hagi llum. Us heu de portar el dinar, que farem al mig del bosc, on ens trobem.

Un cop comenci a enfosquir, cap a les 5 de la tarda, ens desplaçarem altre cop a Sant Celoni, al Rest. Els Abets (veure mapa).  Allà tindran una sala habilitada per a que puguem fer la descàrrega d’imatges i les puguem comentar i analitzar.

Un cop hàgim comprovat el resultat, visionat i comentat les millors fotografies, i com que hi haurà gana després de tot el dia al bosc, ens quedarem al mateix restaurant, on ens faran el sopar.

6969892-lgEl preu és de 40€ només el taller i 60€ amb el sopar inclòs. Us aconsellem però que us quedeu al sopar, doncs es un moment molt propici per a compartir experiències, fer contactes i amistat i el menú es a més, molt complert.

La inscripció al taller és formalitza en fer l’ingrés al compte 2100 0382 48 0200073853 de La Caixa. És imprescindible que indiqueu el nom i telèfon i email de contacte en el concepte de l’ingrés. La data límit per inscriure’s és el dilluns 16 d’octubre.

Hem creat una secció als fòrums dedicada al taller on podeu formular les vostres consultes i des d’on us mantindrem informats. També és el lloc adient per avisar-nos quan feu el pagament del taller. També ens podeu fer consultes sobre el taller i contactar amb nosaltres per email a tallers.ef@gmail.com.

Aquest taller pretén mostrar-nos diferents tècniques i procediments per l’obtenció de imatges de bolets, però que pot aplicar-se a qualsevol altre àmbit i circumstància, tant de natura com no, fent servir tots els recursos de la tecnologia digital.

Es evident que al bosc s’hi ha d’anar mínimament preparat, cal portar per exemple botes de muntanya, impermeable i evidentment les bateries carregades i força targetes de memòria. Caldrà que us procureu si pot ser també: reflector plegable, bean bag, trípode, una xapa d’alumini (que ha de servir com a petit reflector), objectiu macro encara que no es imprescindible per a tots els bolets, un plastic gran per estirar-vos al terra i fins i tot si voleu, una guia de camp per reconèixer-los. Ah! un gps si teniu facilitat per perdre-us.

Podeu preguntar tot el que vulgueu als fòrums, l’Àlex mateix o espaifotografic us atendrem amb molt de gust.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.