avatar

Timelapses astronòmics

Sembla que darrerament els timelapses estan de moda i precisament també, aquest 2009 és l’any de l’astronomia. Vàrem anar fins i tot a Àger a caçar estels i en Juan Pablo Navarro ens va fer un article molt extens de con fotografiar-los. Per tant tot lliga, i avui us mostrem els timelapses astronòmics del fotògraf Daniel López.

Val la pena que els hi feu una ullada. Apart de l’aspecte artístic, es molt curiós veure l’efecte que es produeix al condensar el temps en aquest tipus de fotografia.

En Daniel treballa al Instituto de Astrofísica de Canarias (IAC) i fins i tot ha publicat treballs seus a la APOD (Astronomical Picture of the Day) de la NASA i al National Geographic.

A la pàgina timelapses.es li han fet una entrevista on ens parla d’aquesta afició i explica de manera detallada quin és el seu procediment per a fer-los. Aquí en podreu saber una mica més sobre ell.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

De la noticia de Microsiervos

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.