avatar

Últimes noticies sobre els propers tallers

Malauradament hem veiem obligats a suspendre el Taller de nu artístic que anava a fer el conegut fotògraf Pablo Almansa el dissabte 17 d’octubre. Un imprevist a la seva atapeïda agenda ens fa impossible poder fer-lo el dia que estava previst.

La veritat es que l’agenda d’espaifotografic també està ben farcida d’activitats que us anirem anunciant. Això fa que no  puguem programar aquest taller a curt plaç. Aviat ja farà fred i això perjudicaria el desenvolupament d’aquesta activitat, per això ho hem deixat per més endavant. Ja serà per l’any vinent, de cara al bon temps.

Ho sentim molt per la gent que havia mostrat el seu interès i confiem que tots hi pugueu assistir en una propera ocasió.

MycenaPerò no tot són noticies dolentes: l’Àlex Alonso aviat ens farà un “Taller de  fotografia de bolets“. Concretament el dissabte 24 d’octubre (hem avançat la data ja que el 31 coincidia amb la Castanyada).

El taller serà eminentment pràctic i estarem al bosc bona part del dia. L’Àlex ens explicarà el seu mètode de treball i podrem fer totes les fotografies que vulguem i puguem. Un cop es vagi fent fosc anirem a un lloc on poder visionar els millors resultats de cadascú i finalment anirem a sopar tothom que ho vulgui.

En donarem més detalls d’aquí un parell de dies: el requisits que caldrà, material per a portar, el preu del taller i la forma de pagament.

Així doncs, no podrem fer el taller de nus però podrem fer fotos de bolets, que és el que ara toca i també estan nus i en el seu ambient.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Últimes noticies sobre els propers tallers”

  1. Ep l’Alex es un veritable expert en això del Bolets, els que hi assistiu al taller no quedareu gens defraudats