avatar

Concurs Mensual EF Setembre ’09: ja tenim guanyador!

Sanfermines, de Ramón Masats (Ed. La Fábrica)Finalitzat el termini de votacions del Concurs Mensual EF Setembre ‘09 amb el tema ULLERES, el guanyador és l’esteve amb la seva foto “RHSON″, amb 42 punts. El segon lloc ha estat per Sesifoto amb “Galilei” (20 punts) i el tercer lloc per “Ulleres” del Quoniam (19 punts). Podeu veure totes les fotos presentades aquí.

Com ja varem anunciar, el premi d’aquesta edició és el llibre Sanfermines de Ramón Massats, aportat per La Fábrica, que patrocina el Concurs Mensual EF. Com és habitual, el guanyador triarà el tema de la propera edició del Concurs Mensual EF.

La nostra enhorabona al guanyador! També volem felicitar-vos a tots per la qualitat de les fotografies presentades i agrair-vos la vostra participació.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Concurs Mensual EF Setembre ’09: ja tenim guanyador!”

  1. Enorabona a l’Esteve, ell guanyador del concurs de setembre, de ben segur gaudirà del premi.

    Com a bon Calderí, us faig saber que per la Festa Major de Caldes de Montbui, poble natal d’en Ramon Masats, s’obrirà una exposició de les seves fotografies amb la seva presència a l’acte d’innauguració, el diumenge 11 d’octubre a 2/4 de 12 del migdia.

    Salut!